Een goede voorbereiding is het halve werk

Vaak gestelde vragen

Hieronder vindt u een selectie van vaak gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op

Heel eenvoudig: onze software wordt ontsloten als web-api, die beheerd wordt met een api-manager. Via het control-panel kunt u zelf de api instellen en beheren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op, wij leggen u graag uit hoe u kunt aansluiten op onze service.
De renvooiservice is nuttig voor software-leveranciers die periodiek voor hun klanten, de bevoegd gezagen, regelingmutaties moeten genereren en zelf onvoldoende kennis hebben over het renvooiproces.
Via een web-api kunt u twee (opeenvolgende) versies van omgevingsdocumenten uploaden: de huidige ('was') en de nieuwe ('wordt') versie. Het systeem controleert en vergelijkt de versies, waarna de verschillen in kaart worden gebracht. Ons systeem maakt een regelingmutatie aan, die u na het uploaden kunt opslaan. U kunt ook een verschillen-view in HTML downloaden, om deze te integreren in uw software.
Als u voor de eerste keer contact zoekt, verzoeken wij u dit via het contactformulier te doen. Daarna stemmen we af hoe we u het beste kunnen helpen.
Ons systeem controleert op structuur en de aanwezigheid van verplichte velden. Er wordt niet gecontroleerd op inhoud.
Ja. U kunt zich registreren om gebruik te maken van de proeftuin. Dit kan 30 dagen geheel gratis en is vrijblijvend.
Zeker. Alle documenten worden verwerkt in een private cloud, waar alleen wij bij kunnen. De api en private cloud zijn beveiligd met gebuikmaking van de nieuwste technieken.
Er is geen begrenzing op het aantal.
U koppelt uw plansoftware via gangbare technieken aan onze web-api.
Neem voor een passend aanbod contact met ons op. U kunt de renvooiservice gedurende 30 dagen gratis gebruiken als u zich registreert voor een 30-dagen proefaccount.
Het genereren van de regelingmutatie gebeurt in-memory, uw bestanden worden niet opgeslagen.
Ja. Deze ontvangt u zodra u besluit gebruik te maken van onze renvooiservice.